Cursus Webflow

Wat is Webflow?

Webflow is een online applicatie waarmee je met voorgeprogrammeerde widgets in zeer korte tijd responsive websites kunt maken. Ideaal voor MKB-ers, ZZP-ers, (online) marketeers, grafisch vormgevers en DTP-ers en marketingmedewerkers.

Hulp en advies bij het maken van een website met Webflow

Je hoeft geen kennis of affiniteit met programmeren/coderen te hebben
Een snellere workflow, waardoor je meer focus kunt leggen op het ontwerpen van de vormgeving en de gebruikerservaring van websites
Download de website en host deze via je eigen hostingprovider of publiceer deze direct vanuit Webflow naar je eigen www. adres
Laat anderen makkelijk tekst en afbeeldingen aanpassen en nieuwe pagina's aanmaken via de Webflow Editor (CMS)

Blijf op de hoogte van de klassikale cursus Webflow:

Halverwege 2020 starten de klassikale cursus Webflow. Wil je hiervan op de hoogte worden gebracht? Laat dan je emailadres achter:
  Bedankt! We houden je op de hoogte.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  ... of vraag een Webflow privé cursus aan:

  Of je nu wel of geen ervaring hebt met Webflow, een training of assistentie is altijd handig. Iemand die je op weg helpt met het maken van een website en waar je vragen aan kunt stellen. Op locatie in de vorm van een cursus dag of dagdeel en/of op afstand via bijvoorbeeld Teamviewer of telefonisch, net waar jij behoefte aan hebt. Onze Webflow trainer staat voor je klaar. Stuur ons een bericht!
  Contact

  Webflow doet WordPress doen blozen

  Nooit meer dezelfde content op verschillende plekken handmatig aanpassen en dezelfde layouts en opmaakstijlen herhaaldelijk te moeten aanpassen of template pagina's inladen. Geen talloze overbodige knopjes en zware plugins, last van hacks en vervelende updates.

  Webflow biedt een innovatief slim content management systeem aan, zoals het 'managen van content met een systeem' zou moeten zijn.
  Bekijk de Webflow website ➔

  Alle grafische cursussen: